La Biblioteca de l'Eixample i el President de la Diputació (2)

Tres mesos enrera vaig publicar l'entrada La Biblioteca de l'Eixample i el President de la Diputació en la qual demanava que es tanquès perquè era un edifici malalt i en conseqüència, els treballadors patien lipoatrofia semicircular. 

Pocs dies després van tancar la biblioteca, amb la promesa de reobrir tres mesos després però NO HAN FET RES per resoldre el problema. Ho confirmen els treballadors de l'edifici, on també hi ha una llar d'infants i un centre cívic: RES.



A sobre de tots els ciutadans que no han pogut fer servir la biblioteca durant aquest temps, penso que potser la Diputació a sobre s'ha estalviat diners perquè potser van fer fora gent que hi estava treballant temporalment!!

Han anunciat que obrirà a l'estiu. Cap explicació més!! Sembla que no mereixem explicacions.

Així que he entrat a l'apartat de queixes de la Xarxa de Biblioteques i he fet la meva segona queixa, que copio a continuació. Animo a qui em llegeixi a fer el mateix.

-------------
El  passat 14 de desembre la Biblioteca Eixample-Agustí Centelles de Barcelona va tancar perquè els seus treballadors patien lipoatrofia semicircular, i així ho va demanar el comité d'empresa del Consorci de Biblioteques de Barcelona, i jo mateixa en una queixa anterior. Va sortir publicat a El Periódico i La Vanguardia que seria un tancament durant un màxim de tres mesos però les obres ni tan sols han començat. Els tres mesos s'han complert avui.

Novament, demano  l'URGENT inici de les obres, el canvi de materials que calgui, i si no hi ha pressupost, que es retalli el sou del president de la Diputació de Barcelona (superior al del President Mariano Rajoy) o dels càrrecs directius electes no funcionaris de la mateixa Diputació.

--------

La biblioteca de l'Eixample és un edifici malalt  com tots aquests altres a Barcelona




Comments

Popular Posts

Edificios enfermos en Barcelona y alrededores

Rembrandt me persigue

Antonio Vivaldi: Magnificat et Gloria

Why I liked The Hunger Games

Historias de Delacroix